Welkom op de nieuwe Staxus Support Center!

Geachte Staxus leden,

Welkom op de gloednieuwe Staxus support center. U kunt nu een bijdrage leveren aan Staxus door vragen te stellen en het plaatsen van nieuwe ideeën of features verzoek in de sectie gemeenschap.

U kunt ook gebruik maken van de "Chat met ons" knop in de rechterbenedenhoek gebied van uw scherm om rechtstreeks te chatten met ons. Als we offline kunt u nog typt er een support ticket wordt automatisch gemaakt en we zullen antwoorden zodra we weer online!

Voor alle Twitter fans en power users, hebben we een nieuwe Twitter-kanaal dat u kunt gebruiken om direct vragen te stellen (als u niet uw antwoorden hier niet vinden in de FAQ vraag) in plaats van het plaatsen van een ticket geopend.

Wij hopen dat u de nieuwe steunregeling makkelijk te gebruiken te vinden!

vriendelijke groeten,
De Staxus Team