Ik ben mijn gebruikersnaam en / of wachtwoord

Om uw wachtwoord op te halen, ga dan naar: http://staxus.com/login.php en klik op de link "Forgot Password?" onder het login formulier. Uw inloggegevens zullen binnen 5 minuten naar uw e-mailadres worden gestuurd.

Als u niet vergeet niet uw gebruikersnaam of e-mailadres wordt gebruikt bij de toetreding Staxus, zoek dan uw e-mailaccount voor meer informatie. Je moet een e-mail hebben ontvangen van zowel "Staxus" en de Biller die uw betaling verwerkt. Beide moeten uw lidmaatschap informatie bevatten.

Als u deze op uw e-mail kunt vinden of als u de e-mails per ongeluk verwijderd, stuur dan een ticket hier en we mailen u uw accountgegevens!