Ik kan niet inloggen op mijn rekening Staxus

Alle wachtwoorden op Staxus zijn hoofdlettergevoelig. Zorg ervoor dat u uw wachtwoord met hoofdletters of kleine letters die u hebt gebruikt bij het maken van uw account.

Als u het wachtwoord is zoiets als "PaSSwoRD" dan moet je om het in te voeren precies zoals dat. "password", "PASSWORD" of enige andere combinatie zal niet werken.

Meerdere mislukte inlogpogingen kunnen krijgen uw account geblokkeerd. Als u uw wachtwoord, niet kan herinneren klik hier .

niet uw account informatie te delen met iedereen. We maken gebruik van een zeer geavanceerd beveiligingssysteem dat zal opvallen als een account wordt gedeeld met iemand anders en U krijgt uw account geblokkeerd.

Uw wachtwoord verloopt wanneer uw lidmaatschap eindigt.