Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Om uw lidmaatschap te annuleren moet u de Biller die uw betaling verwerkt bezoek bij de toetreding tot Staxus en uw lidmaatschap details.

Als je gefactureerd door CC Bill , kunt u de volgende link: https://support.ccbill.com/

Als je gefactureerd door Commerce Gate , kunt u de volgende link: https://www.cgbilling.com/secure/cancelTransaction.html

Als je gefactureerd door Staxus (zal verschijnen als plumbago ONLINE op uw bankafschrift), kunt u de volgende link: http://www.homoactivecash.com/signup/cancelplus.php