Ik probeer Staxus mee, maar ik ben de weg terug naar dezelfde treden pagina

Zorg ervoor dat de volgende zijn:

1. Uw gebruikersnaam moet beginnen met een letter . "Username123" is ok, "123Username" is niet ok
  2. Zorg ervoor dat uw gebruikersnaam en wachtwoord alfanumerieke tekens (az, 0-9) bevatten alleen. Dus alleen letters en cijfers , geen spaties en geen speciale tekens
  3. Zorg ervoor dat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn tussen de 6 en 16 karakters lang . Iets korter of langer zal niet werken.
  4. Zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres te gebruiken .
  5. Nadat u het formulier heeft ingevuld, dan kunt u een paar seconden wachten, terwijl u wordt doorgestuurd naar de payment processor (CC Bill of Commerce Gate).

Voorbeelden van goede gebruikersnamen:

Staxus123

StaXUS123

Staxus

StaxusUsername

Voorbeelden van slechte gebruikersnamen:

123Staxus

Staxus 123

Staxus! @ #

Staxus123 $