Video streaming is traag / buggy bij het gebruik van Google Chrome

Google Chrome komt standaard met een instelling om uw videokaart te gebruiken in plaats van uw processor om video's af te spelen.

Dit is prima wanneer de video's zijn klein in omvang, of wanneer u een zeer krachtige videokaart.

Maar op Staxus maken we gebruik van zeer hoge resolutie / bitrate video's en dus als u video's op Staxus in Google Chrome, kan het soms erg buggy en voelen als Video laadt hele tijd.

Er is een eenvoudige oplossing voor dit, hieronder uitgelegd (lees de tekst en check de foto's!):

Stap 1: Ga naar Google Chrome (Top Left 3 lijnknop -> Instellingen (Settings)

Stap 2: tot op de bodem en druk op Scroll " Geavanceerde instellingen" (Show Advanced Settings)

Stap 3: Ga naar de onderkant weer

Stap 4: Zoek het vak ' Met hardwareversnelling " (Use Hardware Acceleration)

Stap 5:. uitschakelen die doos, zorg ervoor dat deze optie is uitgeschakeld

Stap 6: Klik op de blauwe " herstart" link die naast het vak verschijnt

Stap 7: Google Chrome zal nu opnieuw opstarten (het zal heropenen met alle tabbladen die u eerder had geopend, zul je niets verloren) en je in staat om video's te bekijken op Staxus (en YouTube, Netflix of een andere zal zijn video streaming-dienst) op super hoge en glad prijzen!